70% kachní díly a 30% sezónní zelenina ( červená řepa a zelí)
Kód: 4001
Kachní maso je dobrým zdrojem vysoce kvalitní bílkoviny a je snadno stravitelné.
Běháky řadíme do chrupavek.
Kód: 4002
70% Mleté kachní díly v potravinářské kvalitě včetně chrupavek kostí a kůží, 15 % červená řepa a 15 % hovězí dršťky.
Kód: 4999
Řadíme do krmných kostí.
Kachní maso je dobrým zdrojem vysoce kvalitní bílkoviny a je snadno stravitelné.
Kód: 4003
Kód: 4008
Mleté kachní díly v potravinářské kvalitě včetně chrupavek kostí a kůží.
Kód: 4707
Kód: 4005
40 % hovězí ořez, 30% kachní skelet, 20% hovězí neprané dršťky a 10% vemeno.
Kód: 1818
50% ořez z jelena a srny, 30% sezónní zelenina (řepa a petržel nebo řepa a zelí), 20% kachní skelet
Kód: 1141
Kachní maso je významným zdrojem vitamínů, zejména skupiny B. Důležitý je především vitamín B12, vitamíny A, D a E jsou obsaženy v tukové tkáni a játrech. Obsahuje i minerální látky jako hořčík, vápník, železo, draslík, zinek a selen.